Ofertele zilei

marți, 11 octombrie 2011

Laptop Alienware M18x Nebula Red cu procesor Intel® CoreTM i7-2920XM 2.50GHz, 16GB, SSD 512GB, Dual nVidia GeForce GTX 580M SLI 2GB, Microsoft Windows


Laptop Alienware M18x Nebula Red cu procesor Intel® Core TM i7-2920XM 2.50GHz, 16GB, SSD 512GB, Dual nVidia GeForce GTX 580M SLI 2GB, Microsoft Windows 7 Home Premium

Specificatii

Alienware M18x Nebula Red cu procesor Intel® CoreTM...

Cod: DL-271964437
Procesor

Tip procesor:

Intel® CoreTM i7 Extreme

Model procesor:

2920XM

Tehnologie procesor:

32 nm

Frecventa procesor:

2500 MHz

Cache:

8192 KB

Producator procesor:

Intel

Display

Caracteristici speciale display:

Wide Full HD

Diagonala:

18.4 inch

Rezolutie:

1920 x 1080

Tehnologie display:

LCD LED

Memorie

Capacitate memorie:

16 GB

Tip memorie:

DDR3

Frecventa:

1600 MHz

Nr sloturi/sloturi ocupate:

4/4

Hard Disk

Capacitate Hard Disk:

512 GB

Tip Hard Disk:

SSD

Placa Video

Tip memorie video:

Dedicata

Capacitate memorie video:

4096 MB

Model:

2 x GTX 580M

Seria:

GeForce

Producator chipset video:

NVIDIA

Multimedia

Unitati citire/scriere:

Blu-Ray Combo

Audio:

Doua difuzoare cu subwoofer

Cititor de carduri:

Da

Camera WEB:

3.0 MP

Tip:

Klipsch

Tehnologie:

Waves MaxxAudio

Porturi

RJ-45:

1

DisplayPort:

1 x Mini DisplayPort

USB 3.0:

2

HDMI:

1 x HDMI-1.3 in
1 x HDMI-1.4 out

Microfon:

1

ESATA:

1

USB 2.0:

2

Iesire audio:

2

VGA:

1

Comunicatii

Retea:

10/100/1000

Bluetooth:

Da

Wireless:

802.11 a/g/n

Alimentare

Baterie:

Li Ion 12 Celule

Altele

Greutate:

5.41 Kg

Caracteristici speciale:

7.1 digital audio output via S/PDIF
Tastatura iluminata AlienFX lighting
Dual HDD (2x256GB) Solid State Drive Raid 0 "Stripe"

Dimensiuni (W x D x H):

436 x 322 x 53 - 54.2 mm

Culoare:

Rosu

Tastatura numerica:

Da

Software

Sistem de operare:

Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biti

CEL MAI IEFTIN IL GASITI AICI

Ca un film Michael Bay, este din ce in ce mai greu şi mai greu pentru Alienware la sine de top. Dar, cumva, pastrand face asta. Cauza în punctul: M18x. Dispunând de un 18-inch ecran LCD Full HD, un procesor Core i7 overclockat care rulează la 4 GHz, două dintre cele mai puternice procesoare grafice Nvidia, si streaming WirelessHD, acest amator de jocuri este personificat hiperbolă. După cum s-ar putea aştepta, acest monstru jocuri de noroc nu vine ieftine. Configuraţia noastră costă un enorm $ 5552. Deci, nu efectele speciale justifica costul de admitere?

Proiect

Totul despre M18x este imens. Notebook-ul are un design similar cu m17x, este doar mai mare. Capac de aluminiu (a noastră a venit în nebuloasa Roşie; negru este, de asemenea, disponibil) este împodobită cu un logo-ul Alienware crom in centru si un panou de cauciuc în partea de jos. Un negru soft-touch termina pe puntea rezista amprentelor digitale. Partea frontală păstrează grile distinctiv cu iluminare din spate de la fiecare capat, care sunt toate mai mult de intimidare pe acest sistem. Roşu se extinde în jurul valorii de părţi ale notebook-uri, şi guri de aerisire masive alerga de-a lungul intregul spate a maşinii, nu, spre deosebire de cele de pe ASUS G74SX-A2.

În cazul în care m17x a fost un relativ tapiterie 16 x 11.9 x 1.8 inch si 9,6 lire sterline, M18x cantareste un whopping 13 de lire sterline şi a măsurilor 17.2 x 12.7 x 2.1 inch. Alte 18-inch notebook-uri, nu veni chiar aproape de: Acer Aspire 8951G cantareste 8.8 kg. G74SX, un sistem de 17 inch, la controalele la 10.6 lire sterline. Heck, caramida M18x de putere numai cantareste patru kilograme.



Ca în cazul tuturor notebook-uri Alienware din ultimii doi ani, unul din cele mai cool lucruri de pe acest laptop este lumina de fundal. Aveţi posibilitatea să modificaţi tastatura, logo-uri, grila fata - chiar şi inelul din jurul touchpad - la un număr de diferite culori, în funcţie de starea ta de spirit sau ceea ce faci. E doar minunat. Utilitate AlienFX pentru schimbarea controalelor este distractiv de folosit; puteţi petrece cu uşurinţă o mulţime de timp tinkering cu scheme de culori.

Căldură

Overclocking-un procesor va provoca cu siguranta lucrurile să se încălzească, ceea ce se întâmplă cu M18x. Dupa ce am difuzat un videoclip Hulu pe tot ecranul timp de 15 minute, touchpad-ul a fost un loc răcoros 78 de grade, iar spaţiul dintre tastele G şi H a fost de 86, dar partea inferioara lângă partea din spate a fost un fierbinte 99 de grade Celsius. Asteptati-va şasiu să se încălzească mai mult după o oră sau două a jocurilor de noroc.

Tastatura şi touchpad-ului

Tastatura de pe M18x nu are doar un număr de pad complet pe dreapta, dar, de asemenea, un set de cinci taste macro execută în jos din stânga. Un buton din partea de sus a coloanei vă permite să comutaţi între trei moduri, astfel încât să puteţi avea până la 15 macrocomenzi pe joc.

În timp ce tastele sunt destul de mari, credem că acestea ar putea fi mai puţin teşit pentru a oferi mai mult spaţiu în partea de sus pentru a se odihni degetele. De asemenea, am observat un pic de flex la aspect, mai ales pe partea stanga langa tastele ASDW. În timp ce nu sunteţi de natură să-l anunţ în timp ce tastaţi, nu ar trebui să fie nici un flex, la toate pe un notebook care costă atât de mult.

La 3,9 x 2,2 inci, touchpad-ul M18x este de aceeaşi mărime ca cel de pe m17x; ceva un pic mai mare ar fi apreciat, chiar dacă jucătorii au mai multe sanse de a utiliza un mouse extern. Powered by Synaptics, touchpad-ul este, de asemenea, capabil de gesturi multitouch, deşi Alienware le dezactivează în mod implicit. Acest lucru poate fi pentru cel mai bun, ca astfel de gesturi ca pinch-to-zoom şi roti nu a funcţionat întotdeauna.



Afişaj şi audio

Masive 18.4-inch, 1920 x 1080 pixeli-WLED pe M18x este o vedere de a privi. Panoul lucioasă are edge-to-edge de sticlă. Filme şi jocuri pur si simplu mi-a venit de pe ecran, şi a fost atât de mare încât ne învăluit în acţiune. Când ne-am vizionat un Blu-ray din Iron Man, roşu şi aur de costumul lui Tony Stark strălucit, şi explozii s-au minunat de foc. Acelaşi lucru este valabil pentru jocuri; fiecare detaliu - de la o stivă de fân pentru a se dezintegra suflare fulgi de zăpadă - a fost pronunţată în bine.



De asemenea, 5.1 de sunet surround boxe Klipsch livrate cu voce tare, adevărat, şi audio puternic, cu o multime de low-end. Cisternă noastre Sherman mormăi ca nu am auzit-o înainte atunci când juca World of Tanks, şi zgomotul de arma principală a fost epic.

CEL MAI IEFTIN IL GASITI AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu